Boxen

VROEGBOEKKORTING - Bestel je jouw boxen vóór 15september? Dan kun je code VROEGEVOGEL toepassen bij het afrekenen voor 20% korting!

Elke maand breng ik een nieuwe thema-doos uit voor de Volle Maan. In deze luxe doos kun je van alles aantreffen. Edelstenen, kaarsen, wierook, sprays, rollers, geurolie, hebbedingetjes in thema - noem maar op. De inhoud van de box is altijd een stuk meer waard dan jij betaalt voor de aanschafprijs. Het is véél moois, gegarandeerd dat je enthousiast bent na je eerste box. Alle items komen uitgebreid aan bod in de omschrijving. Voldoende materiaal zowel online als fysiek! 

Elke maand legt er weer een aardige groep vertrouwen in mij om deze box samen te stellen en dat maak ik graag waar!

De box wordt geleverd voor de volle maan in Juli. je ontvangt tevens een ebook met opdrachten en een meditatie van @levenmetdemaan.

De box, het ebook en de omschrijving zijn bij jou binnen voor de volle maan

VROEGBOEKKORTING - Bestel je jouw boxen vóór 15 seotember? Dan kun je code VROEGEVOGEL toepassen bij het afrekenen voor 20% korting!

Kun je niet kiezen tussen een combi van de Full Moon box en een specialty box? De boxen worden tegelijk uitgestuurd. Je betaalt dus sowieso maar een keer de verzending. Met een combibox krijg je tevens ook een leuke extra korting. Daarnaast is je ledenkorting (kortingscode uit eerdere box die je ontvangt bij eerste deelname) ook geldig op een kortingspakket.

Thema oktober

Full Moon box: Comfi Season Selfcare

Specialty: Halloween

Extra optie: Sterrenbeeld

 

In een combi pakket kun je 2 exemplaren kiezen of voor de triple optie gaan. Je krijgt dan een Sterrenbeeld Box als derde box. Vergeet niet je sterrenbeeld door te geven in de bestelnotities

 

De specialty box van September is afgetemd op de Sterrenbeelden. Elk pakket is dus specifiek op 1 teken afgestemd. Alle items in de box sluiten hier naadloos op aan. Verdiepend en concreet aan de slag met jouw sterrenbeeld! 

In de box zit een verzameling goodies, waaronder o.a. aromatische producten, thee en andere handgemaakte parels. Ook ontvang je een handig ebook om gericht over je sterrenbeeld te leren.

Chakrabox

€ 20,00

Chakrabox

€ 20,00

Tijdelijke themaboxenlijn gebaseerd op de 7 chakra's. Selecteer in het keuzemenu het gewenste chakra. Je ontvangt een combinatie van fysieke en digitale producten. Minimaal: thee, kaars, olie & minstens 3 andere items.

Volgende verzenddatum 6/9/2022.

1 - wortelchakra

2- sacraal chakra 

3 - zonnevlecht

4- hartchakra

5 - keelchakra

6- derde oog chakra

7 - kruinchakra