DEZE PAGINA IS ONDER CONSTRUCTIE

 

Wist je dat ik ook inzetbaar ben voor bruiloften? Ik heb de opleiding tot weddingplanner gedaan en ben sinds deze zomer begonnen met het draaien van bruiloften.

Ik wil een ander geluid laten horen, eentje van onze generatie. Niet per sé een peperdure bruiloft waar je jezelf voor in de schulden moet steken, maar wel een ontzettend memorabele dag voor jullie en de gasten. 

Natuurlocaties, duurzame bedankjes, hergebruik, bruikleen, handgemaakte decoratie, ik ben er gek op! Hoewel ik als volleerd weddingplanner aan de slag zou kunnen, word ik vooral blij wanneer ik mag helpen met de decoaratie en/of bedankjes.

 

Wat kan ik voor jouw bruiloft doen? 

- Gratis intake om te bepalen waar hulpvraag ligt;

- Helpen met haalbaarheid (zelf doen, budget, tips);

- Draaiboek maken 

- Backdrops/bogen van droogbloemen;

- Trouwbedankjes

- Bruidsboeket droogbloemen/vetplanten 

- Corsages

- Tafeldecoratie 

- Bloem haaraccessoires 

- Workshops DIY (wil je veel zelf doen? Ik help jou (en evt. je stoet) op weg met de basic skills om dat voor elkaar te krijgen)

 

Zo bind ik zonder meerkosten de bloemen van je backdrop op locatie tot nieuwe boeketjes voor de gasten. Ik kan ook je boeket prepareren of verwerken om de houdbaarheid tot ver na de bruiloft te duwen. 

 

Doordat ik veel losse elementen aanbied werk ik op offerte tot factuurbasis. We keuren het bedrag samen goed en je kunt me altijd vragen wat extra op te pakken op die manier. 

Een bruiloft plannen en in goede banen leiden is een enorme klus, zeker nu steeds meer stellen allebei werken en ceremoniemeesters ook niet meer alles kunnen dragen. Bruiloften mogen tegenwoordig vooral leuk zijn, en gaan minder om 'hoe het hoort'. Dat is precies hoe ik het graag zie. 

 

De intake is gratis. We kunnen videobellen en ik zal wat persoonlijke verhalen willen horen, zodat ik jou/jullie goed leer kennen. Deze intake sessies zijn vrijblijvend, je zit niet aan me vast. Natuurlijk hoop ik dat je na deze sessies echt het idee hebt dat ik weet wie jullie zijn en wat jullie willen, dat is mijn hoofddoel. Daarna kunnen we altijd samen kijken of ik nog iets extra's kan betekenen.  Stuur een mailtje naar info@mijngroenevensterbank en dan kijken we er samen even naar!