Cadeauwinkel Den Bosch

Misschien dat de naam cadeauwinkel in Den Bosch de lading inderdaad nog wel het beste dekt. Ik noem de cadeauwinkel zelf een combinatie van spirituele kaarsen en kruidenwinkel in Den Bosch. Alles wat je koopt kun je zien als een cadeau. Soms van de natuur in de vorm van kruiden, soms door mijzelf gemaakt en dus uniek. Je vindt bij mij in Den Bosch in elk geval altijd een geschikt cadeau voor ongeacht welke gelegenheid dan ook.


Breng je ook een bezoek aan mijn cadeauwinkel in Den Bosch?

In mijn gezellige cadeauwinkel in Den Bosch vind je zoals gesteld altijd een passend cadeau voor welke gelegenheid dan ook. Ik heb bijvoorbeeld erg leuke babyboxjes, kinderboxjes en verrassingsboxjes voor je beschikbaar, net als babyshower boxjes en in verwachtingboxjes. Het gaat altijd om leuke boxjes. Daarnaast kan ik je een breed aanbod aan zelfgemaakte en dus meteen ook unieke cadeaus aanbieden. Je vindt bij mij altijd iets bijzonders. Dit kan bijvoorbeeld ook een product zijn dat ik een tweede leven heb gegeven. Door juist een dergelijk cadeau te kopen help je om ervoor te zorgen dat de al zo immense afvalberg niet nog verder groeit.

Elke maand full moon boxen met telkens een nieuw thema

 

Zoals ik al zei is eigenlijk alles wat je kunt kopen in mijn cadeauwinkel in Den Bosch een cadeautje, zoals dat uiteraard ook voor de producten op de webshop geldt. Bestel je via die weg, dan verzend ik de producten gratis als je voor tenminste 50 euro hebt besteld. Afhalen in de winkel in Den Bosch mag natuurlijk ook altijd. Ik kan je alles bieden op het gebied van spiritualiteit, ik breng elke maand unieke full moon boxen uit en biedt eveneens allerhande kruiden, waarvan veel uit de directe omgeving afkomstig zijn. Ook als je alleen de beste vegan kaarsen zoekt, ben je bij mij aan het juiste adres. Biologische producten heb ik eveneens te kust en te keur en daartussen vind je allerlei dingen die ik zelf gemaakt heb en die je prima als cadeau weg kunt geven.

Trots op de klanten die ik al aan me heb weten te binden

 

Het beste is om inderdaad zelf een keer langs te komen in Den Bosch. Dan kun je met eigen ogen zien wat ik te bieden heb. En dat is nogal wat. Ik heb echt van mijn hobby en van wat kruiden en bloemen in de vensterbank een winkel gemaakt. Ik ben daar trots op en vooral op het feit dat ik nu al zoveel klanten aan me heb weten te binden.