Kaarsenwinkel

Met kaarsen kun je niet alleen een sfeer creëren om heerlijk te ontspannen, maar ook herinneringen ophalen. Denk bijvoorbeeld aan de heerlijke bloesemgeur van die prachtige vakantie. Door deze of een soortgelijke geur weer te ruiken komen herinneringen makkelijker naar boven. Ook kun je met een geurkaars nieuwe herinneringen duidelijker opslaan. Bij MijnGroeneVensterbank vind je veel handgemaakte kaarsen die een uitstekend cadeau zijn. Vind jouw favoriete geur en/of kaars in mijn kaarsenwinkel!

Ruim aanbod aan kaarsen in mijn kaarsenwinkel

In mijn kaarsenwinkel vind je veel verschillende kaarsen. Sommigen hebben een heerlijke geur en zijn gedecoreerd met prachtige edelstenen, terwijl anderen je helpen om je chakra’s te ervaren. Ik vervaardig veel kaarsen die een weloverwogen combinatie van geuren en edelstenen hebben. Deze geurkaarsen zijn voorzien van prachtige decoratie met edelstenen, schelpen en andere toevoegingen. Deze kaarsen ruiken dus niet alleen lekker, maar zijn ook een uitstekende decoratie op tafel. Of je deze kaarsen nu het liefst in hergebruikt glaswerk, terracotta potje of grote schelp ziet, bij mijn winkel heb je voldoende opties.

 

Volledig handgemaakte producten in mijn kaarsenwinkel

De producten in mijn kaarsenwinkel kaarsenwinkel zijn volledig handgemaakt. Ook heb ik de bron van de benodigdheden in eigen hand. Ik maak zoveel mogelijk gebruik van Nederlandse of Europese ingrediënten voor het maken van mijn kaarsen. Bovendien probeer ik zoveel mogelijk te hergebruiken en gebruik ik natuurlijke lonten. Zo zijn mijn kaarsen zowel plantaardig als huisdiervriendelijk. Een ingrediënt voor mijn kaarsen en waxinelichtjes is bijvoorbeeld koolzaadwas of kokoswas. Ook gebruik ik enkel kwaliteitsolie om je een handgemaakt product van hoge kwaliteit te kunnen bieden.

Een unieke ervaring met kaarsen

Mijn kaarsenwinkel is verbonden aan mijn spirituele winkel. Ik gebruik namelijk veel edelstenen die unieke werkingen kunnen hebben in de topping van mijn kaarsen. Hierdoor kun je zelf de werking van edelstenen ervaren in combinatie met een ontspannen sfeer en heerlijke geur. Zo zijn verschillende kaarsen getopt met aventurijn, jaspis of calciet. 

Verminder de impact van je aankopen

Door kaarsen te bestellen in mijn kaarsenwinkel of kruiden in mijn kruidenwinkel, help je mee aan upcycling. Door voorwerpen zoals glaswerk te hergebruiken en kleine oplages te produceren, wordt er minder weggegooid. Met een aankoop in mijn winkel verklein je de impact van je aankoopgedrag op de planeet en het milieu. Bovendien kun je al mijn handgemaakte producten online bestellen, waardoor het kiezen voor duurzamere spulletjes net zo makkelijk is als kiezen voor massaal geproduceerde items.