Kaarsenwinkel Den Bosch

Ja, je mag mijn winkel best de kaarsenwinkel in Den Bosch noemen. Wat dat betreft draagt mijn onderneming verschillende namen, want ook de termen kruidenwinkel in Den Bosch en spirituele winkel worden wel gebezigd en ook die namen zijn op zijn plaats. Het beste is om zelf eens een kijkje te komen nemen in mijn winkel. Kun je daarna zelf bepalen hoe jij mijn winkel voortaan gaat noemen.


Bij mij in de kaarsenwinkel in Den Bosch koop je alle denkbare kaarsen

In de hoedanigheid van kaarsenwinkel in Den Bosch vind je in mijn zaal talloze handgemaakte en unieke kaarsen, in Europese en vegan uitvoering maar ook geurkaarsen. Je koopt bij mij de leukste decoratie en je vindt heel erg veel kleurrijke producten in mijn kaarsenwinkel in Den Bosch. Ik verkoop vooral leuke dingen, zoals theelichthouders, schelpkaarsjes, chakralichtjes, theelichtjes en knuffelsteenkaarsen. Geuren? Waxinesets of meditatiekaarsen? Ook die kan ik je net als doe-het-zelf kaarsensets aanbieden in mijn kaarsenwinkel in Den Bosch.

Ik houd nadrukkelijk rekening met mens en milieu

 

Ik bied je spirituele producten, de beste en zeer veel lokale kruiden en dus bijzondere kaarsen. Ja, je kunt inderdaad spreken van een zeer gevarieerd aanbod. Bovendien lardeer ik de producten met allerlei hebbedingetjes en cadeautjes. Ik ben iemand die houd van groen en werk graag met alles wat groeit en bloeit. Bij alles wat ik aanbied houd ik zoveel mogelijk rekening met de aarde en de mensen die erop leven. Aan alle producten die ik maak en te koop aanbied is veel aandacht besteed. Je koopt bij mij niet alleen producten, maar ook een bepaald gevoel.

Schrijf je in voor de presale van de maandelijkse full moon boxen

 

Van mijn klanten krijg ik niet zelden allerlei spullen die ik vervolgens een tweede leven geef. Het is voor mij een manier om iets te doen aan het terugdringen van de afvalberg. Elke maand maak ik full moon boxen met telkens weer een ander thema. Je kunt je er via de presale op de webshop voor inschrijven. Ik kan je niet zeggen wat je in de boxen vindt, wel kan ik zeggen dat je altijd heel erg veel krijgt. Kom snel langs en bepaal zelf of jij spreekt van een kaarsenwinkel in Den Bosch, of dat je mijn winkel liever een kruiden- of spirituele winkel noemt? Ik heb je heel erg veel te bieden. En dan doet de naam er eigenlijk helemaal niet zo toe.