Kruidenwinkel

Kruidenwinkel

Kruiden hebben indrukwekkende effecten en kunnen op diverse manieren gebruikt worden. Bij MijnGroeneVensterbank vind je diverse kruiden en melanges die ik zelf heb samengesteld en uitgezocht. De kruiden in mijn kruidenwinkel hebben een zo lokaal mogelijke oorsprong. Je kunt bij mij kruiden melanges vinden die ik speciaal heb samengesteld voor gebruik als thee of tisane en andere bundels voor gebruik als wierook.

Thee en tisane melanges in mijn kruidenwinkel

In mijn kruidenwinkel heb ik diverse originele thee en tisane melanges beschikbaar. Iedere smaak heb ik met zorg samengesteld en uiteraard geproefd! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke theemelange die bij het seizoen past. Maar je kunt ook de diverse combinaties van kruiden proberen die je kunt drinken als thee, maar geen enkel theeblaadje bevatten. Dit is tisane, ook wel kruidenthee genoemd. Tisane is een samenstelling van diverse kruiden die je kunt drinken zoals je dat doet met thee. Doordat tisane uitsluitend uit kruiden bestaat, is dit vooral geschikt voor mensen die houden van kruidige thee en kruiden nog intenser willen ervaren.

Proef mijn unieke thee en tisane smaken

Je kunt mijn thee en tisane melanges bestellen in mijn kruidenwinkel. Ik heb verschillende formaten beschikbaar. Je hoeft dus niet altijd een grote zak te bestellen. Als je een nieuwe smaak wilt proberen, kun je een klein formaat bestellen om te proeven. Wil je kennismaken met diverse smaken thee en tisane? Dan kun je ook een theeproeverij van tien verschillende smaken proberen. Er zit er altijd wel een thee tussen die je lekker vindt.

Kruidenwinkel
Kruidenwinkel

Bestel kruiden voor wierook in mijn kruidenwinkel

In mijn kruidenwinkel kun je ook diverse kruidenmelanges bestellen die je kunt aansteken als wierook. Je kunt kiezen uit diverse samenstellingen van kruiden die ik geheel zelf heb gemixt. Alle samenstellingen van wierookkruiden hebben een eigen inspiratie en bestaan uit een combinatie van kruiden en ethisch gewonnen harsen. Met deze kruidenmelanges kun je kennismaken met een unieke ervaring van wierookbranden en spiritualiteit. Om deze reden kunnen kruiden niet ontbreken in mij spirituele winkel en de geuren evenaren de geurkaarsen in mijn kaarsenwinkel

Ontdek de spirituele effecten van wierook

De kruidenmelanges voor wierook kun je in combinatie met een houtskooltje branden. Hierdoor ontstaat een rook en komen er heerlijke geuren vrij. Wierook kan je gemakkelijker in contact brengen met je spirituele kant. Om het ontdekken van wierook makkelijker te maken heb ik ook items als houtskooltjes en wierookhouders beschikbaar in mijn winkel.