Leef je leven vol passie en magie  

Ik ben blij dat jij jouw weg hebt gevonden naar mijn webshop.

Mijn naam is Danisha, een echte dromende creatieve duizendpoot. Wat begon als een vensterbank vol kruiden en bloemen groeide in korte tijd uit tot het waarmaken van mijn dromen. Sinds 6-10-2020 heb ik mijn KvK registratie en ben ik aan de slag als ondernemer, woohoo! Dat is altijd mijn droom geweest, maar ik vind het ook belangrijk om echte impact te maken. Geen fast shopping waar de ziel uit geslopen is, maar echt aandacht voor jou en de wereld. Ik maak de producten zelf in Den Bosch, de lijntjes tot de bron zijn dus heel erg kort. 

Ik ben gek op groen, op het plukken en werken met alles wat groeit en bloeit. Door mijn burnout in 2020 in combinatie met mijn ADHD vond ik het niet altijd gemakkelijk om mijn plekje te vinden. Totdat ik besefte, dat ik juist daarom mijn hart moest volgen. Omdat ik met jullie samen naar een wereld wil waarin ook in het consumeren en het geven gevoel & planeet centraal staat. 

Mijn missie: Jou een uniek handgemaakt item bezorgen met een boel zorg en aandacht voor mens & natuur. En dat ook nog eens tegen héle redelijke prijsjes.

Ik krijg veel donaties in de vorm van bijvoorbeeld inpakmateriaal, bloemen om te drogen, glazen bakjes en nog veel meer. Dat gebruik ik dan weer om producten te creeeren voor jullie hier, om een nieuw leven in te blazen. Er zijn ontzettend veel spullen op de wereld, en die hoop groeit constant. Dat is nergens voor nodig, als we al zoveel moois hebben! Elke maand groeit de donatie-stapel weer met prachtige aanvullingen. Een bewijs van hoe we samen echt magic kunnen maken. 

In mijn shop kun je terecht voor je dagelijkse dosis kaarsen, die allemaal vegan zijn, Voor douchebonbons en altaarspulletjes, voor theetjes en tisane, voor wierook en voor stenen: allerlei hebbedingetjes voor jou op een plek. Magie, Selfcare en Creativiteit van ondernemers staat centraal/

Wist je ook dat ik Full Moon Boxen maak? Deze boxen komen elke maand uit, je kunt je aanmelden voor de presale via de shop! Deze box zit bomvol goodies met elke maand een ander thema. Een ding is zeker: het is véél. En het is met heel veel liefde gemaakt. Aan elke editie doen ook nog een paar andere kleine ondernemers mee, zo support je met je aankoop allerlei verschillende creatievelingen.

waarom upcyclen?

De producten die ik verkoop zijn altijd in kleine oplages beschikbaar, ik maak alles zelf en gebruik zo veel mogelijk ''tweedehands'' materiaal wat nog zeker een tweede leven verdient. Ik gebruik alleen schoon en onbeschadigd materiaal. We hebben al meer dan genoeg spullen op de wereld, daarom is het ontzettend zonde als we massaal blijven produceren en consumeren. Door spullen een nieuw leven te geven, minimaliseren we de impact van onze aankopen enorm. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk duurzame en eerlijke materialen te gebruiken. Zo lokaal mogelijk, zo transparant mogelijk en op natuurlijke basis. 

Lees meer »

Reacties

Wendy
een jaar geleden

Bijna elke maand bestel ik een Full Moon Box en ik ben nog nooit teleurgesteld! Elke keer weer zulke fijne en originele spulletjes. De geuren en smaken die gebruikt worden zijn hemels en je merkt echt dat er zoveel tijd en aandacht in elk afzonderlijk product is gestopt. Blijf vooral nog heel lang doorgaan met dit toffe en originele concept 😊

Ilse
een jaar geleden

Al een paar bestellingen gedaan bij Mijn groene Vensterbank. Wat een feestje is het bestellen alleen al. Het liefst zou ik alles kopen wat ik zie in de shop. En dan het pakketje ontvangen is helemaal de kers op de taart. Zo mooi verpakt en alles ruikt zo heerlijk! Kijk ook erg uit naar de kaarsen workshop in februari!

Demy
2 jaar geleden

Ik ben nu inmiddels bijna een jaar vaste klant bij Danisha en ik kan je zeggen dat haar producten inmiddels bij mijn lifestyle hoort. Mijn go to plek voor thee, kaarsen, en all things witchy. Zodra vrienden en vriendinnen een thee of kaars erg lekker vinden, weten ze al dat het van mijngroenevensterbank is!

Alles is met grote zorg verpakt en ruikt altijd verrukkelijk, ook zijn de sizes lekker royaal en krijg je meer voor je geld! Het feit dat alles zo groen mogelijk wordt geproduceerd, verpakt, en verzonden is ook een grote plus 😁

Martine
2 jaar geleden

Alle spulletjes die van Danisha afkomen zijn fantastisch. Heerlijke geuren, prachtige looks en een prachtige up-cycle visie. Danisha zelf is een levensgroot voorbeeld van hoe klantencontact en service zou moeten zijn. Ik heb een MGV-verslaving en kan het iedereen aanbevelen!!

koen dijk
2 jaar geleden

Vandaag mocht ik Danisha in mijn winkel met duurzaam houten speelgoed ontvangen. Geweldig hoe Danisha haar bijdrage wil leveren aan een verantwoord leven voor ons en voor de komende generaties. Ik ben enthousiast!!

Linda Verheijen
2 jaar geleden

Voor mezelf heb ik al een aantal keren een paar heerlijk geurende kaarsen besteld bij Danisha. Elke keer word ik weer verrast door de heerlijke geuren!

Ook heb ik een mooie droogbloemen krans en losse droogbloemen besteld, ideaal om de foto's van de op maat gemaakte kleding voor mijn bedrijf mee te fotograferen!

Ik ben ontzettend blij dat ik "Mijn Groene Vensterbank" heb mogen ontdekken, waardoor ik kan genieten van duurzame kaarsen en droogbloemen :)

Yasmine Teeuwen
2 jaar geleden

Danisha,

Ik ben super blij dat ik via Sarah jouw shop heb leren kennen. Wat een geweldig mooie producten maak je. Allemaal prachtig weergegeven op je site en je verpakt alles zo eco vriendelijk mogelijk. Dat waardeer ik enorm!
Je had zelfs wat leuke extraatjes bij mijn 'try before you buy' gedaan. Zo lief <3
Ik heb vandaag de eerst waxmelt aangestoken en wow wat een geuren. Zoveel beter dan die melts in de winkels. Ik ben fan en heb je al aangeraden bij mijn vriendinnen haha

Liefs Yasmine

Fred
2 jaar geleden

Leuke website. thumbs up :)

Sarah
3 jaar geleden

Wat een heerlijke producten! Iedere bestelling bij MGV is zo'n feestje! Ik kan niet wachten om het kaars-in-theekopje cadeau te doen met kerst!
Ik heb de rose and wildflower zeep uitgeprobeerd en vond dat deze meer verzorgend is dan andere blokzeep die ik heb geprobeerd. Ook schuimde deze van MGV meer dan ik van blokzeep gewend ben, iets wat ik persoonlijk heel prettig vind! Ik vind zelf tot nu toe 'hollands boeket' thee het lekkerst. Ik kan niet wachten op de volgende bestelling, ga zo door Danisha! ♡

Chantal
3 jaar geleden

Heerlijk pakketje, alleen het uitpakken is al een cadeautje. Onwijs veel succes met je onderneming en ik kijk nu al uit naar mn tweede bestelling.

Reactie plaatsen

Een sprenkeltje magie over elke dag

Goed voor jezelf zorgen is zoveel meer dan gewoon een kaarsje branden of een kopje thee drinken. Maar dat wil niet zeggen dat ze niet kunnen bijdragen aan je selfcare - routine.  Door middel van mijn boxen en losse producten probeer ik  jou handvatten te bieden om gericht aan de slag te gaan met jouzelf. Luxe selfcare staat centraal in het leveren van mijn producten. Elke box zit dan ook écht bomvol zodat jij wel even vooruit kunt met de voorraad.

 

Ik geloof dat de combinatie van (nuchtere) spiritualiteit, liefde voor planten en een creatieve uitlaatklep mijn ultieme zelfzorgrecept is. Ik ben dan ook elke dag dankbaar dat ik dit mag uitdragen in de vorm van mijn spirituele winkel. Je hoeft jezelf geen volledig heks te noemen om te kunnen genieten van mijn producten, het is laagdrempelig en ik help je in mijn boxomschrijving door alles heen. We doen het samen. Ben je wel al uit de bezemkast? Trots op jou! Dan is bijleren ook niet mis. door de toevoeging van een ebook van @levenmetdemaan aan de Full Moon Box is er voldoende verdiepende stof aanwezig voor de spiri-conaisseur. Heb jij het al eens een kans gegeven? 

Hierboven een foto van bruiloftbedankjes, deze maak ik regelmatig. Voor een offerte kun je mij mailen op info@mijngroenevensterbank.nl

Luister hieronder naar de podcastaflevering van Plantenvrienden waarin ik vertel over de Monstera Minima en tuinieren met ADHD:

Bedrijfsgegevens

MijnGroeneVensterbank

Orthen 39a 

5231xn Den Bosch

Info@mijngroenevensterbank.nl

btw nummer: NL003449071B83

kvk: 80507638