waarom upcyclen?

Gepubliceerd op 21 oktober 2020 om 16:46

De producten die ik verkoop zijn altijd in kleine oplages beschikbaar, ik maak alles zelf en gebruik zo veel mogelijk ''tweedehands'' materiaal wat nog zeker een tweede leven verdient. Ik gebruik alleen schoon en onbeschadigd materiaal. We hebben al meer dan genoeg spullen op de wereld, daarom is het ontzettend zonde als we massaal blijven produceren en consumeren. Door spullen een nieuw leven te geven, minimaliseren we de impact van onze aankopen enorm. Daarnaast probeer ik zo veel mogelijk duurzame en eerlijke materialen te gebruiken. Zo lokaal mogelijk, zo transparant mogelijk en op natuurlijke basis. 

Doordat alles in kleine oplages gaat, is het gemakkelijk om een item te personaliseren. Denk aan een zeep/kaarsgeur of een droogbloemenkrans/boeketje)

Heb je zelf wat inspiratie en wil je weten of ik het voor je kan maken? Laat me dat zeker weten. Dat kan via mijn instagram @mijngroenevensterbank of via info@mijngroenevensterbank.nl, ik denk graag met je mee om een gepersonaliseerd product voor je op te zetten.


Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.