Spirituele winkel

Wil je gemakkelijk en laagdrempelig een beetje spiritualiteit aan je leven toevoegen? Met de artikelen van MijnGroeneVensterbank kun je gemakkelijk op jouw eigen manier kennismaken met diverse aspecten van spiritualiteit. In mijn spirituele winkel vind je diverse producten waarmee je jezelf meer in balans kunt brengen of een heerlijk moment voor jezelf kunt ervaren. Bij het gebruik van deze producten draait het om jouw ervaring en ik help je graag om in mijn winkel datgene te vinden wat je nodig hebt.

 

Ontdek jouw selfcare routine in mijn spirituele winkel

Met mijn spirituele winkel ben ik op mijn eigen manier bezig met selfcare, slow living en mindfulness. Door bezig te zijn met kruiden in mijn kruidenwinkel en mijn liefde voor planten te uiten in mijn producten, kan ik als ondernemer op mijn eigen manier werken. Om jou te helpen een selfcare routine op te bouwen, bied ik diverse handgemaakte producten aan in mijn winkel. Ik maak mijn producten geheel met de hand en vaak van gerecyclede materialen om mijn respect voor mens en natuur te uiten. Zo kun je jezelf goed voelen over het aansteken van de kaarsen van mijn kaarsenwinkel en het heerlijke kopje thee.

Spirituele winkel
Spirituele winkel

Vind jouw eigen invulling van spiritualiteit en magie

 

Of je nu met meditatie wilt beginnen of met (nuchtere) spiritualiteit bezig wilt gaan, in mijn spirituele winkel vind je alles wat je nodig hebt. Ik heb diverse magische benodigdheden en rituele items beschikbaar waarmee je jouw spiritualiteit kunt invullen. Zo heb ik diverse producten waarmee je een altaar kunt vormgeven en rituele oliën waarmee je chakra’s aan kunt spreken. Maar ik heb ook diverse items beschikbaar waar je heerlijk mee kunt ontspannen of mediteren, zoals wierook, geurkaarsen en edelstenen.

Ontdek de items van mijn spirituele winkel in een box

 

Wil je meer ontdekken over astrologie en het effect van de volle maan? Ervaar dan mijn maandelijkse Full Moon Box bomvol heksengoodies. Iedere maand stel ik een box samen voor de volle maan. Hierin vind je altijd mijn handgemaakte producten die passen bij de komende volle maan. In de omschrijving van de items in de box vertel ik je meer over hoe je het best de producten kunt gebruiken en ervaren. Ook op basis van sterrenbeelden kan ik een box samenstellen. Dit doe ik allemaal met de producten uit mijn spirituele winkel of nieuw ontwikkelde items. Ontdek op deze manier gemakkelijk de mogelijkheden van mijn onderneming!