Spirituele winkel Den Bosch

Om maar met de deur in huis te vallen, ik ben buitengewoon trots op mijn spirituele winkel in Den Bosch en op mijn webshop. Het begon voor mij allemaal als een hobby en nu heb ik er een heus bedrijf van weten te maken. Ik kan je heel erg veel bieden op spiritueel gebied. Bij mij krijg je bovendien altijd veel, terwijl ik bij alles wat ik aanbied rekening houd met aarde, mens en milieu.

 

Van spirituele teksten tot aan smudge sticks met edelstenen

Of je bij mij in de spirituele winkel in Den Bosch nou een moonbox, speciality box of een van mijn spirituele teksten aanschaft, steeds geldt dat de verzending gratis is als je voor een bedrag van tenminste 50 euro bestelt. Met de genoemde producten heb ik uiteraard nog lang niet alles benoemd van al het moois ik je aan kan bieden. Je vindt in mijn spirituele winkel in Den Bosch ook bijvoorbeeld kaarten zoals ik ook sieraden met edelstenen erin verwerkt voor je maak. Je koopt ook kaarsen met edelstenen, smudge sticks met edelstenen en allerlei biologische en vegan producten. Behalve dat je kunt kiezen voor het laten bezorgen van de producten, kun je die ook altijd afhalen in Den Bosch.

 

 

Allesbehalve een fast shopping spirituele winkel

 

Door mijn veelzijdige aanbod waarvan ik heel veel zelf heb gemaakt, ontdek je al snel dat ik een echte creatieve duizendpoot ben. Ik wil beslist geen fast shopping spirituele winkel zijn. Ik wil impact maken met mijn aanbod. Ik wil echt aandacht geven aan jou en de wereld. Je ziet vast ook mijn voorliefde voor groen in het aanbod terug. Ach, eigenlijk werk en pluk ik met alles wat groeit en bloeit. Je koopt bij mij in de spirituele winkel in Den Bosch niet alleen een leuk hebbedingetje of een cadeau, je koopt ook een gevoel. Ik besteed standaard veel aandacht aan mens en natuur en verkoop mijn producten bovendien voor aantrekkelijke prijzen. 

Vergeet je niet in te schrijven voor de full moon boxen

 

In de korte periode die ik als ondernemer aan de slag ben heb ik al een hechte band met mijn klanten weten op te bouwen. Zij weten dat ik spullen graag een tweede leven geef en voorzien me zomaar van allerlei spullen die een tweede leven verdienen. Vergeet je niet om in te schrijven voor de full moon boxen die ik elke maand maak? Ik kies elke maand een ander thema voor deze boxen, die vooral heel veel producten bieden.